Emisiunea ,,Cantec si voie buna” – Tele Moldova Iasi, 12 octombrie 2016

.       Pe data de 12 octombrie 2016 ora 20, ansamblul ,,Sarba cu naframa “ al Casei de Cultura a orasului Harlau a fost invitat la emisiunea ,,Cantec si voie buna” la postul de televiziune Tele Moldova Iasi .

        Emisiunea  a fost transmisa in direct si apoi reluata de mai multe ori pe acelasi post de televiziune. In deschiderea emisiunii directorul Casei de Cultura Harlau, domnul Adrian Bahnareanu a vorbit despre problemele cu care se confrunta institutia mai sus mentionata si realizarile obtinute impreuna cu ansamblul Casei de Cultura a orasului Harlau.

        Tinerii dansatori au prezentat suite de dansuri populare din zona Harlaului si din zona Moldovei, promovand astfel inca o data folclorul autentic si atat de bogat,  specific zonei din care face parte si orasul Harlau.

         Emisiunea a fost moderata de domnul Dumitru Acotunoaie. La emisiune au mai participat si alti interpreti de muzica populara precum: Elena Mandrescu, George Hartopan, Rodica Ionita Grosu, Mihaela Nechita si altii.

 received_1883557635205492received_188355754853883420161012_184820

Video accesati:

https://www.facebook.com/tele.moldova.3?fref=nf

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Ansamblul "Sarba cu naframa", Evenimente, Noutati și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s