Ziua Nationala a Pensionarilor la Harlau – 1 octombrie 2016

.       Batranii din Harlau au participat sambata 1 octombrie, la o festivitate organizata de Primaria orasului Harlau in colaborare cu Casa de Cultura a orasului Harlau, cu ocazia Zilei Nationale a Pensionarilor.
        Evenimentul a avut loc la Centrul Social Multifunctional Harlau, parteneri ai acestei sarbatori au fost, cum era si normal, membrii Sfatului batranilor din Harlau, structura non-profit infiintata pentru a oferi sprijin varstnicilor din oras.

        Pentru cei peste 100 de invitati, a fost organizata o masa festiva, muzica fiind asigurata de Casa de Cultura a orasului Harlau.

       Intotdeauna trebuie sa tinem cont si de sugestiile pe care  le dau membrii Sfatului batranilor, atunci cand se iau decizii pentru buna administrare a orasului.

        Si, de aceea, in fiecare an, trebuie sa le  multumim batranilor din oras organizand, in cinstea lor, o astfel de sarbatoare, de Ziua Nationala a Pensionarilor.  

   Evenimentul a fost mediatizat de Bit Tv si TeleMoldova Iasi..20161001_12402120161001_124214_hdr20161001_12434920161001_132952

Reclame
Acest articol a fost publicat în Evenimente, Noutati și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s