„Zilele orașului Hîrlău”- 18, 19 aprilie 2015

Deschiderea oficiala a ,,Zilelor Orasului Hirlau”, a avut loc pe data de 18 aprilie la Conacul Polizu, cu discursul oficialitatilor. Au fost prezenti politicieni, consilieri locali, primari si reprezentanti de la Prefectura si Consiliul Judetean Iasi.
Dupa discursul oficialitatilor, a inceput distractia. Grupul vocal- instrumental Haiducii din    Republica Moldova i-a inveselit pe cei prezenti la sarbatoare. Programul a  continuat cu  Ansamblul „Sarba cu naframa” de la Casa de Cultura a orasului Harlau, fiind foarte apreciat de cei prezenti la sarbatoare.
             In programul primei zile a Zilelor orașului Hârlău – ediția 2015, a fost și lansarea cărții „Ținutul Hârlău – sate, târguri, mănăstiri” scrisă de colonel (în retragere) Miron Dumitru.
             Duminica 19 aprilie, sarbatorile orasului, au continuat cu programul artistic sustinut de Ansamblul ,,Rapsodia Hirlaului’’, Ansamblul ,,Sarba cu naframa” si Ansamblul Caminului Cultural Parcovaci.
             Laureată a multor concursuri nationale si internationale de folclor unde a obtinut premii si distictii, ansamblul ‘Sarba cu naframa ‘’ca niste adevarati profesionisti au intepretat suite de dansuri din mai multe zone ale tarii. Alaturi de ansamblu au urcat pe scena si   colaboratorii permanenti Constantin Vatamanu , Costel Garbea si solistii vocali Gabi Glodoreanu si Loredana Cuibari.
            Tot in cea de adoua zi a avut loc si premierea celor mai buni elevi din oraş care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile scolare. Din partea administratiei locale, prin primarul Constantin Cernescu, copiii au primit diplome şi bani.
             Seara, atmosfera a continuat, pe scena evoluand artisti precum Carmen Cornaci, Haiducii – R. Moldova, Viorica Vlas- R. moldova, Stefania Puiu, Ioan Ursache, Margareta Clipa, Trupa Compact si Raluca.
             Apogeul sarbatorii a fost marcat cu un foc spectaculos de artificii la miezul noptii.

20150419_16243820150419_163718          20150419_163724

20150419_164731          20150419_164734

Video:

Reclame
Acest articol a fost publicat în Ansamblul "Sarba cu naframa", Evenimente. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s