Zilele Turismului la Miroslava, 18 – 21 septembrie 2014

In perioada 18 – 19 septembrie 2014, a avut loc ,,Zilele Turismului la Miroslava”.Evenimentul s-a desfasurat pe terenul de langa Primaria Comunei Miroslava, unde au fost amplasate scena pentru evenimente, chioscurile cu alimente s.a.

       In acest an manifestările prilejuite de ,,Zilele Turismului în Miroslava’’ coincid cu un alt eveniment de mare anvergură. Este vorba de cel mai mare târg agricol din regiunea de Nord Est a României.Evenimentul central al manifestărilor ,,Zilelor Turismului la Miroslava’’ il constituie inaugurarea oficiala a Centrului de Informare Turistica.

       Evenimentul a avut loc vineri 19 septembrie 2014, orele 10.00. Cu acest prilej primarul Dan Nita si presedintele Consiliului Raional Falesti au semnat un acord de colaborare privind promovarea turistica.

       Printre activitatile ce au avut loc in fiecare zi s-au remarcat urmatoarele: vizitare Casa Sturza si biserica ,,Nasterea Maicii Domnului”, alte obictive turistice din Comuna Miroslava, intreceri sportive, discoteca in aer liber, spectacole in aer liber, sezatori etc.

      Au evoluat pe scena artisti consacrati precum Ion Suruceanu, Constantin Florescu, Aurel Niamtu, Anca Apetroaie, Constantin Bahrim, Vioriva Macovei si altii.

       Sambata 20 septembrie 2014 incepand cu ora 19,30, Ansamblul Folcloric Traditional ,, Sarba cu naframa” al Casei de Cultura Hirlau, impreuna cu solistul Ion Ursache au sustinut un spectacol de zile mari in fata publicului din comuna Miroslava in cadrul evenimentului mai sus mentionat.

       Cateva aspecte de la manifestarea din localitatea Miroslava.

CAM00506 CAM00512 CAM00522 CAM00523 CAM00539 CAM00556

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Noutati. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s