Invitatie la sarbatoarea comunei Miroslovesti -2014

  La inceputul lunii iunie, administratia locala a organizat cea de-a saptea editie a ,,Zilei Comunei Miroslovesti”. Si de aceasta data organizatorii au pus accent pe valorificarea traditiilor, iar programul artistic a fost compus numai din melodii si dansuri folclorice.

         Pe scena amplasata in centrul localitatii,  au urcat artisti din mai multe judete ale tarii si din Republica Moldova (Ansamblul Plaiesii).

         Printre cei care au inveselit atmosfera au fost si membrii Ansamblului ,,Sarba cu naframa” al Casei de Cultura a orasului Harlau, care au evuluat pe scena alaturi de cunoscutii solisti de muzica populara: Silvia Semeniuc, Ioan Ursache, Gheorghita Rotaru, Constantin Bahrim, Calin Brateanu, Silvia Zagoreanu si altii.

          La sarbatoare a fost prezent si directorul Centrului Judetean Pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Iasi, domnul prof. Adrian Ardeleanu.

CAM01581

Video accesati:

Reclame
Acest articol a fost publicat în Ansamblul "Sarba cu naframa", Evenimente și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s