Serbare scolara – 2012

            Orice serbare şcolară este o sărbătoare, atât pentru elevi cât şi pentru dascălii lor, şi nu în ultimul rând, pentru părinţii elevilor. Pregătirea unei serbări este un excelent prilej de a pune în  valoare imaginţia şi creativitatea fiecăruia – elev sau profesor. Astfel elevilor li se va stimula creativitatea, talentul, le va solicita imaginaţia şi inteligenţa.

             Consider ca organizarea unei serbări şcolare poate fi şi un prilej de atragere a elevilor spre lectură, spre genurile liric şi dramatic. Dintre elevii care vor juca mici roluri în serbările şcolare se vor ridica actorii, poeţii şi dramaturgii de mâine.

             Am fost impresionat de activitatea doamnei invatatoare Cretu Maria , care cu multa daruire si pasiune a incercat sa puna in valoare elevii clasei a II –a  C, de la Scoala “Petru Rares” din orasul Harlau, implicandu-i direct in activitatile scolare.

            Iata ca unii dascali trebuie apreciati pentru faptul ca nu uita de serbarile scolare de sfarsit de an, care nu fac altceva decat sa stimuleze pe elevii sarguinciosi si totodata sa promoveze tinerele vlastare, care vor fi viitorul societatii noastre.

             Astfel,  pe data de 21 iunie a avut loc serbarea de sfarsit de an scolar cu elevii clasei a II-a C inv. Cretu Maria . Gazda acestei serbari a fost Casa de Cultura a orasului Harlau.

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s