Ziua copilului la Harlau – 2012

         Ziua copilului (numită și Ziua internațională a copilului) este în multe țări o sărbătoare pentru copii. În România se sărbătorește în data de 1 iunie.

        Ziua copilului este un prilej de a sarbatori copilaria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea si familia noastra, de a aprecia si iubi copiii si de ce nu de a-i pregati pentru un viitor sanatos, fericit si plin de succese.

       Ziua copilului este cu adevarat importanta, nu numai pentru cei mici dar si pentru noi, cei mari, daca avem curajul sa redevenim copii si sa ne reamintim de propria copilarie.

      Copilaria este cea mai frumoasa etapa din viata fiecarui om pentru ca in aceasta perioada ne bucuram inocenti la maximum de jocuri, jucarii… Copiii nu inteleg realitatea dura a timpului in care traiesc decat mai tarziu si sunt bucurosi in lumea lor fantastica.

       Si in orasul Harlau, mai exact in centrul orasului, au fost organizate o serie de manifestari dedicate “Zilei copilului”.Au fost implicate direct gradinitele din Harlau si Parcovaci, Casa de Cultura a orasului Harlau si Scoala generala “Petru Rares”.

      La biserica Sf.Gheorghe, a avut loc un concurs de batut toaca cu participanti din mai multe localitati ale zonei Harlau.

     Reprezentantii primariei orasului Harlau, au oferit pungi cu dulciuri copiilor prezenti la spectacol, diplome si cupe pentru copiii care au participat la concursul de biciclete, trotinete si role.

     Formatia de dansuri populare “Dor de folclor” a Casei de Cultura a orasului Harlau, a prezentat o suita de dansuri traditionale din zona Moldovei.

   Asa ar trebui sa arate orice zi de 1 iunie. Plina de bucurie si zambet.

     Iata cateva fotografii!

Acest articol a fost publicat în Activitati culturale, Evenimente, Formatia de dansuri populare "Dor de folclor" și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ziua copilului la Harlau – 2012

  1. cirstea nicolar zice:

    descarcati video clipuri cu formatia de dans popular cu copii.

Lasă un comentariu