LUNA MARTIE – CADOURI MUZICALE

Cu toții știm că suntem in luna martie. Și începutul lunii martie este ocazia perfectă pentru a face niște surprize celor din jurul tău, iar când spun asta mă refer la ele. Dar cum poți să rezolvi această situație?

Soluția este simplă când discutăm de cadouri . De fapt, cred că este aparent simplă, dat fiind că trebuie să acordăm o atenție deosebit de mare în această perioadă.. Evident, că ție îți revine sarcinea cea mai grea, aceea de a selecta produsul perfect. Ar putea fi, fără nici o problemă, un produs practic care să rezolve o anumită problemă.

Procesul de selecție nu este chiar așa de simplu precum pare și nu trebuie să îl lași niciodată pe ultima sută de metri. Trebuie să ai grijă de absolut orice detaliu, iar rezultatul va fi de partea ta.

Cadoul reprezintă o formă de apreciere și, așa cum am precizat mai sus, este nevoie de o atenție deosebită să fie acordată. Trebuie să ținem, repet, foarte mult cont de persoana care îl primește, dar și de faptul dacă este simbolic, util sau ambele.

De aceea am ales pentru dumneavoastra doua cadouri muzicale interpretate de solistul Ioan Ursache alaturi de Ansamblul folcloric “Sarba cu naframa” al Casei de Cultura Hirlau, filmari realizate recent  de TVR Iasi . Speram sa va placa.

   Accesati:

  Videoclip  1.

  Videoclip 2.      

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Ansamblul "Sarba cu naframa", Evenimente, Noutati. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s