Sarbatoarea Majoratului 2011

Pe 8 septembrie la Hirlau, a avut loc Sarbatoarea Majoratului, la fel de importanta ca si cea a orasului. La manifestare au participat parlamentari, reprezentanti ai administratiei judetului, alaturi de tineri din Hirlau si Pircovaci. Tinerii au fost vedetele sarbatorii, pentru ca ei au implinit sau vor implini 18 ani in 2011. Prezenti la festivitate au fost, insa, doar jumatate dintre cei aniversati, iar acestia au primit „certificate de cetatean al orasului Hirlau”si diferite premii. „Indiferent de greutati, tineretea si sanatatea sint cele mai de pret avutii ale unui om, iar multi si-ar da averile ca sa mai poata fi de 18 ani.Astazi, citiva tineri bat la poarta maturitatii, iar acestia sint foarte importanti, pentru ca ei sint cei ce vor duce tara mai departe”,

Meritul organizarii in acest an a Sarbatorii Majoratului ii apartine primarului Constantin Cernescu, care a declarat:” Chiar daca este an de criza financiara le voi face din nou pe plac tinerilor din orasul Hirlau”

Tinerii prezenti la festivitate au fost deosebit de incintati de diploma primita, iar unul dintre ei chiar a marturisit cit de mult a asteptat acest moment: „Eram copil cind am auzit prima data de sarbatoare si mereu am trait cu teama ca, pina voi implini eu 18 ani, se va renunta la aceasta traditie. Dar vad ca este vorba de un frumos obicei si sper ca si cei din generatiile urmatoare vor avea parte de o asemenea bucurie”. Inminarea certificatelor a fost doar debutul sarbatorii, pentru ca, dupa aceea, tinerii au putut asista, pina seara, la spectacole sustinute de formatii renumite.

De la ora18,30, pe scena instalata tot in centrul orasului a fost prezentat un spectacol sustinut de grupurile artistice ale Casei de Cultura  Hirlau si solistii vocali :Stefania Puiu, Ioan Ursache , Gheorghita Rotaru .

Seara a fost incheiata de un recital extraordinar sustinut de Andra si de” Discoteca Tinerilor” asistata de DJ’s Kiss FM.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Evenimente. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s