O zi cu TVR IASI la Hirlau

Pe data de 5 iulie 2011, TVR Iasi a fost prezenta la Hirlau, filmarile facute aici au fost prezentate intr-un reportaj cultural si au fost difuzate in cadrul emisiunii „Buna dimineata Moldova” si reluate apoi si in emisiunea „Vara pentru voi „. pe 6 iulie a.c.

Intitutiile care s-au implicat in realizarea acestui reportaj au fost: Casa de Cultura Hirlau, Biblioteca Oraseneasca Hirlau, Muzeul Viei si Vinului si Curtea Domneasca Hirlau.

Pentru cei care nu au urmarit emisiunile mai sus mentionate o serie de personalitati ale orasului au luat cuvantul si au prezentat cateva din realizarile acestei localitati, amintind aici pe : Primarul Constantin Cernescu, viceprimarul Ioan Ursache, inginer Mircea Mihailescu, invatator Ioan Musei, directorul Casei de Cultura Adrian Bahnareanu, bibliotecar Iuliana Voicu, asistent coregraf Angela Pascaru s.a.

Ansamblul „Sarba cu naframa” al Casei de Cultura Hirlau a prezentat o suita de dansuri populare, fiind promovat astfel folclorul traditional din zona Hirlaului care este atat de bogat si variat. Cu aceasta ocazie au fost prezentate si realizarile Casei de Cultura Hirlau si ale Ansamblului mai sus mentionat.

Multumim inca o data colectivului de dansatori care a dat dovada de mult profesionalism.

Foto Raluca Grosu

Reclame
Acest articol a fost publicat în Ansamblul "Sarba cu naframa", Evenimente. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s