Zilele Orasului Harlau 30 aprilie-1 mai

In perioada 30 aprilie-1 mai 2011 s-a sarbatorit in Harlau a XIII-a editie a Zilelor Orasului. Astfel, timp de doua zile, harlauanii au avut ocazia sa participe la numeroase concerte de muzica populara si usoara, dansuri populare, de societate sau tiganesti si la multe alte festivitati, ce au reunit formatii artistice, grupuri de interpreti, solisti vocali si instrumentisti din diferite zone ale tarii sau din strainatate.

In prima zi au evoluat: Maria Salaru, Stefan Diaconita, Claudia Martinica, Costica Matei Creanga, Adriana Buceschi, C-tin Bahrin; Ioan Ursache; Ansamblul “Sarba cu naframa”al Casei de Cultura Harlau; Ansamblul “Haiducii” din Republica Moldova; Anemari; Radio Killer; Alex Velea.

A doua zi, au dat startul programului artistic, cei de la Ansamblul Casei de Cultura Harlau, a urmat interpreta de muzica populara Stefania Puiu, Marius Zgaianu si Ansamblul Pojorata, Margareta Clipa, DJ Dony si binecunoscuta trupa Fly Project.

Casa de Cultura a orasului Hirlau a fost prezenta pe scena atat in prima parte cat si in a doua parte a „Zilelor orasului Harlau”,cu un program special de divertisment care a bucurat si inveselit toti cetatenii urbei.

Sarbatorile s-au incheiat in noaptea de duminica cu un frumos foc de artificii. 

Foto : Petru Mihailescu

Reclame
Acest articol a fost publicat în Ansamblul "Sarba cu naframa", Evenimente. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Zilele Orasului Harlau 30 aprilie-1 mai

  1. harlau625 zice:

    Bravo Petru! Fotografii splendide!

  2. Merlin zice:

    Multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s